Missie & Visie

Onze missie

Verandering is de enige constante factor. Mensen en organisaties zijn voortdurend in beweging. De richting en het tempo waarin zij bewegen komen echter niet altijd met elkaar overeen.

Wij streven naar het in balans brengen van beiden, zodat mensen gezond, veilig, efficiënt en met plezier werken in een organisatie die haar maatschappelijke verantwoording neemt en de zorg voor medewerkers, milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn een dynamisch bedrijf en bieden organisaties een totaalpakket op het gebied van veiligheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

 

Onze visie

Mensen en organisaties inspireren en adviseren om tot optimale prestaties te komen. Ons team heeft een gezamenlijke ambitie om voor jou de best mogelijke resultaten te behalen! Wij zijn een dynamisch, full service bedrijf en bieden organisaties een totaalpakket op het gebied van veiligheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Onze kernwaarden

Veilig, gezond en met plezier werken is belangrijk voor een organisatie omdat het verschillende voordelen biedt. Ten eerste kan het zorgen voor een hogere productiviteit en betere prestaties, aangezien gezonde en tevreden werknemers zich gemotiveerd voelen om hun werk goed te doen. Ten tweede kan het leiden tot een lager ziekteverzuim en minder arbeidsongevallen, wat kosten bespaart en de continuïteit van de organisatie waarborgt. Tot slot kan het bijdragen aan een positief imago van de organisatie, aangezien een veilige en gezonde werkomgeving bijdraagt aan een positieve reputatie en aantrekkelijkheid voor potentiële werknemers.

Kortom, veilig, gezond en met plezier werken is een belangrijk aspect van het succes van een organisatie op de lange termijn.

Veilig werken

Veilig werken houdt in dat je je werk uitvoert op een manier waarbij de kans op ongevallen, letsel en gezondheidsrisico’s tot een minimum beperkt wordt. Het gaat erom dat je alle mogelijke maatregelen neemt om de veiligheid en gezondheid van jezelf, je collega’s en andere betrokkenen te waarborgen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Gezond werken

Gezond werken houdt in dat je werk doet waarbij je zowel fysiek als mentaal in goede conditie blijft. Het gaat erom dat je je werkzaamheden op een gezonde en duurzame manier uitvoert, zodat je zowel op de korte als op de lange termijn gezond en energiek blijft.

Met plezier werken

Met plezier werken betekent dat je werk doet waar je echt van geniet en dat je voldoening en vreugde geeft. Het gaat er niet alleen om dat je je werk leuk vindt, maar ook dat je het gevoel hebt dat je een positieve bijdrage levert aan je werk, je collega’s, en de organisatie waarvoor je werkt.

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.