Samen veilig en gezond werken.

Van Inzicht naar Impact!

Al 25 jaar streven wij naar het in balans brengen van medewerkers en organisaties. Medewerkers gezond, veilig en met plezier laten werken, dat is onze drive! Wij zijn een dynamisch bedrijf en bieden organisaties een totaalpakket op het gebied van veiligheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Als Arbo-kennispartner bestaat ons aanbod daarnaast uit trainingen en trajecten om organisaties ondersteuning aan te bieden om Van Inzicht, Naar Impact te gaan.

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat afstemmen van ons aanbod op verschillende doelgroepen. Wij hebben voor elk organisatorisch vraagstuk een passende oplossing. Bij de projectuitvoering zijn onze medewerkers open, alert en proactief. Ze zetten altijd dat ene stapje extra. Wij waarborgen optimale betrokkenheid en kwaliteit.

Maatwerk inzake veiligheid en gezondheid is ons devies!

Het is allemaal begonnen toen…

.. Eric Bol 25 jaar geleden startte met een kantoor aan de Zaagmolen in Oud Gastel. Al snel werden er flinke stappen vooruit gedaan en ontstond er met deze vooruitgang ook een enorme groei. Het pand in Oud Gastel werd te klein en sloot niet meer aan bij de behoefte van BOL training & advies. Een nieuwe locatie werd geopend in Roosendaal. Met op dat moment 275 gemeenten door het gehele land als trouwe klant was Eric al dik tevreden. Toch bleef er één ding bij hem kriebelen, met het kantoor terug naar Oud Gastel. De onlosmakelijke verbondenheid, zowel zakelijk als persoonlijk, met Oud Gastel wilde Eric blijven uitdragen. Sinds 2018 is BOL gevestigd in de voormalige bibliotheek in Oud Gastel. Een plek waar onze kantoor- en trainingsruimte tot op de dag van vandaag zijn gerealiseerd!

Ons energieke team staat altijd voor je klaar!

Ons team is de ideale mix van bevlogen professionals in advieswerk over veiligheid en gezondheid. Wij zitten vol met energie en motivatie om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij de projectuitvoering zijn wij open, alert en proactief. Wij zetten altijd dat ene stapje extra en waarborgen optimale betrokkenheid en kwaliteit.

Een vitale en duurzame organisatie realiseren is onze gezamenlijke overtuiging, uitgevoerd door uiteenlopende types in diverse rollen!

Onze Missie & Visie

Wij streven naar het in balans brengen van medewerkers en organisaties. Daarnaast medewerkers en organisaties inspireren om tot optimale prestaties te komen. Ons team heeft een gezamenlijke ambitie om voor jullie de best mogelijke resultaten te behalen!

 

Lees onze Missie & Visie

Contact opnemen

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

0165 518070info@boladvies.nl

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.