Verhaal van

Gemeente Haarlemmermeer

Burea Yoga: een stapje terug, voor een tandje bij!

Yoga onder werktijd? Wat geen gedoe! Een geschikte lege ruimte op kantoor vinden en wie regelt een matje? Nee hoor! (Online) Bureau Yoga is (thuis) te doen vanachter jouw bureau. Ideaal! Zo heb je even een uurtje op extra op te laden, om vervolgens weer lekker te kunnen knallen.

Tijden veranderen en yoga krijgt steeds meer niet zweverige aanhang. Het is inmiddels zo ver, dat organisaties yoga voor hun medewerkers willen faciliteren. Zo slim! De workshop Bureau Yoga geeft medewerkers namelijk de tools en ervaring om effectief te kunnen ontspannen. Ontspannen medewerkers zijn gezonder en vitaler, er is minder ziekteverzuim en daardoor verbetert de sfeer op de werkvloer.

Bureau Yoga is een toegankelijke manier om te bewegen en te ontspannen. Het zijn fijne oefeningen die je na de online workshop ook zelf kan uitvoeren tijdens je werkdag. Zo heeft Gemeente Haarlemmermeer dat ook ervaren!

“De bureau yoga is er goed ontvangen intern, we krijgen zelfs het verzoek om het regelmatiger aan te kunnen bieden!”
Bureau Yoga tijdens de week van de werkstress - Klantverhaal Gemeente Haarlemmermeer - BOL training en advies
Logo Gemeente Haarlemmermeer - BOL training en advies

De week van de werkstress

BOL werkt al jaren samen met Gemeente Haarlemmermeer. Deze innovatieve gemeente zet veel in op vitaliteit. Tijdens de week van de werkstress zochten zij nog een leuk, vernieuwend aanbod voor hun gewaardeerde medewerkers. Zo ontstond het voorstel om onze workshop Bureau Yoga aan te bieden.

Maar hoe kunnen we dat het beste inzetten? Doordat wij maatwerk workshops leveren, hebben we hier samen over gespard. Online zou ideaal zijn, zei Nicole. Dus dat werd geregeld! Onze trainster zorgt ervoor dat ze volledig in beeld is met haar bureaustoel. Hierdoor leren de medewerkers goed alle oefeningen om lekker te ontspannen en op te laden.

Bekijk de vitaliteitstrainingen!

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.