Open inschrijving

Open inschrijving: BHV basis en herhaling

14/11/2023

Oud Gastel

Vanaf €245,-

Een BHV medewerker is een werknemer binnen een organisatie die speciaal is opgeleid om als Bedrijfshulpverlener (BHV’er) op te treden bij noodsituaties. Hun taken omvatten eerste hulp verlenen, brandbestrijding, ontruiming begeleiden, communicatie en alarmering, en preventie en advies. BHV medewerkers spelen een essentiële rol bij het waarborgen van de veiligheid en het beperken van schade totdat professionele hulpverleners arriveren. Reguliere training en bekwaamheid zijn cruciaal voor hun effectieve acties tijdens noodsituaties.

Training is van essentieel belang voor BHV medewerkers om hen voor te bereiden op noodsituaties. Het biedt hen de benodigde kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen om adequaat te reageren. Training bevordert teamwerk, houdt kennis actueel, vergroot risicobewustzijn en voldoet aan wettelijke vereisten. Het verhoogt de algemene veiligheid op de werkplek en vergroot de kans op een effectieve reactie tijdens noodsituaties.

BHV Basis en BHV Herhaling

We bieden twee soorten trainingen aan tijdens deze open inschrijving. Namelijk BHV basis en BHV herhaling. BHV basis training is voor nieuwe BHV medewerkers zonder eerdere training of verlopen certificaat. Het biedt uitgebreide kennis en vaardigheden voor eerste hulp, brandbestrijding, ontruiming en communicatie.

BHV herhalingstraining is voor bestaande BHV medewerkers met een geldig certificaat. Het verfrist kennis en vaardigheden om hun rol als BHV medewerker actueel te houden. De training is korter en richt zich op het bijhouden van competenties.

BHV Basis

  • Eerste Hulp: Eerste hulp bij veelvoorkomende medische noodgevallen.
  • Brandbestrijding: Het veilig blussen van een beginnende brand met behulp van verschillende blusmiddelen.
  • Ontruiming: Je leert hoe je een georganiseerde en veilige evacuatie van mensen kunt begeleiden bij noodgevallen.
  • Communicatie: Je oefent het effectief communiceren met collega’s, hulpdiensten en andere betrokkenen tijdens noodsituaties.

BHV Herhaling

  • Herhaling van eerstehulpvaardigheden: Het opfrissen van medische hulpverleningstechnieken.
  • Herhaling van brandbestrijding: Het gebruik van verschillende blusmiddelen en het veilig omgaan met brand.
  • Herhaling van ontruimingsoefeningen: Het begeleiden van een evacuatieprocedure en het coördineren van evacuatieoefeningen.
  • Updates over wet- en regelgeving: Het bijwerken van kennis over relevante wet- en regelgeving.
Klantervaring

De BHV training bood een leerervaring met praktische oefeningen, deskundige instructeur en aangepaste inhoud, waardoor we de veiligheid op de werkplek kunnen waarborgen.

Maatwerk staat centraal

Organisatie

Gemeente de Ronde Venen

Soort training

BHV Herhaling

Meer informatie nodig?

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

0165 518070elsemieke@boladvies.nl

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.