Wij zijn BOL training en advies

Van inzicht naar impact

Al 25 jaar streven wij naar het in balans brengen van medewerkers en organisaties. Medewerkers gezond, veilig en met plezier laten werken, dat is onze drive! Wij zijn een dynamisch bedrijf en bieden organisaties een totaalpakket op het gebied van veiligheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Als Arbo-kennispartner bestaat ons aanbod daarnaast uit trainingen en trajecten om organisaties ondersteuning aan te bieden om Van Inzicht, Naar Impact te gaan.

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat afstemmen van ons aanbod op verschillende doelgroepen. Wij hebben voor elk organisatorisch vraagstuk een passende oplossing. Bij de projectuitvoering zijn onze medewerkers open, alert en proactief. Ze zetten altijd dat ene stapje extra. Wij waarborgen optimale betrokkenheid en kwaliteit.

Maatwerk inzake veiligheid en gezondheid is onze expertise!

Gezamenlijk voor een veilige werkomgeving

Wij geloven in het vervullen van een cruciale rol bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving voor organisaties in Nederland. Met de RI&E als basis, ontwikkelen we op maat gemaakte plannen van aanpak die niet alleen voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook de veiligheid en het welzijn van medewerkers optimaliseren. We hechten waarde aan professionaliteit, samenwerking, oplossingsgerichtheid en tastbare resultaten. We stimuleren eigen regie en persoonlijke ontwikkeling, waarbij we ons richten op het leveren van diensten en producten van hoge kwaliteit.

Ons energieke team staat altijd voor je klaar!

Ons team is de ideale mix van bevlogen professionals in advieswerk over veiligheid en gezondheid. Wij zitten vol met energie en motivatie om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij de projectuitvoering zijn wij open, alert en proactief. Wij zetten altijd dat ene stapje extra en waarborgen optimale betrokkenheid en kwaliteit.

Een vitale en duurzame organisatie realiseren is onze gezamenlijke overtuiging, uitgevoerd door uiteenlopende types in diverse rollen!

Samen, Aandacht en Resultaat

Waar veiligheid en gezondheid binnen organisaties van vitaal belang zijn, hechten wij bij BOL Training en Advies buitengewoon veel waarde aan onze kernwaarden. Deze kernwaarden – Samen, Vol Aandacht en Resultaatgericht – vormen het fundament van onze benadering om bedrijfsveiligheid en -gezondheid te verbeteren.

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.