Samen veilig en gezond werken.

Overzicht veiligheidstrainingen

Veiligheidstrainingen minimaliseren dagelijkse werkrisico's voor medewerkers, waardoor een veilige werkomgeving wordt bevorderd.

Lees meer

Open inschrijving: BHV basis en BHV vol

Een BHV medewerker is een werknemer binnen een organisatie die speciaal is opgeleid om als bedrijfshulpverlener op te treden bij noodsituaties.

Lees meer

Open inschrijving: Preventiemedewerker

Een preventiemedewerker is een medewerker die belast is met het bevorderen van veiligheid en gezondheid op de werkplek.

Lees meer

Veilig werken is voor iedereen!

BOL training en advies staat voor het minimaliseren van dagelijkse werkrisico’s en het streven naar een veilige werkomgeving. Wij bieden ondersteuning op het gebied van veiligheid, gezondheid en vitaliteit, met strategisch opgebouwde trainingen die zich richten op persoonlijke ontwikkeling en structurele verbetering van richtlijnen binnen organisaties.

Onze op maat gemaakte trainingen zijn ontworpen om inzicht te vergroten en veiligheidsbewustzijn te bevorderen. In elke unieke werkomgeving, inclusief extra ondersteuning voor specifieke behoeften, bieden wij trainingen aan die verder gaan dan alleen een veiligheidsplan en blusapparatuur. Veilig werken is voor iedereen!

Veiligheidstrainingen op maat

Onze toegewijde instructeurs zetten zich dagelijks in om cursisten uitgebreide kennis bij te brengen over veiligheidstrainingen, waaronder veilig werken langs de weg, met de heftruck, bosmaaier en meer. Naast de specifieke veiligheidstrainingen bieden we ook VCA- en BHV-trainingen aan. Veel van onze trainingen zijn bovendien code95-geaccrediteerd, waardoor je niet alleen veiligheid waarborgt, maar ook voldoet aan wettelijke vereisten.

Met ons diverse trainingsaanbod kun je eenvoudig inschrijven en zo de veiligheidsorganisatie in jouw bedrijf up-to-date houden. Of je nu behoefte hebt aan trainingen voor specifieke vaardigheden of algemene veiligheidskennis, wij staan klaar om je te ondersteunen. Versterk de expertise van je team en bevorder een veilige werkomgeving met onze professionele, code95-geaccrediteerde trainingen.

Wat leveren onze veiligheidstrainingen op? - Veilig werken - BOL training en advies
Klantverhaal

Zoals gezegd bieden wij onze trainingen óók aan voor alle mensen die kunnen werken maar daarbij wel ondersteuning nodig hebben.

Daarom organiseren wij de VCA training speciaal voor deze doelgroep niet in 1 of 2 dagen maar in meerdere dagdelen.

Organisatie

WVS

Soort training

VCA Basis

Training aanvragen?

Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen of meteen een training inplannen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

0165 518070kim@boladvies.nl

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.