Veilig werken

Veilig werken - BOL training en advies

Eigen veiligheid en gezondheid eerst!

Medewerkers lopen dagelijks risico’s bij het uitvoeren van hun werk. Met de juiste veiligheidstrainingen beperken we de risico’s zoveel mogelijk en zorgen we voor een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen.

Bol training & advies ondersteunt, begeleidt en adviseert jou en je medewerkers omtrent veiligheid, gezondheid of vitaliteit. Onze trainingen zijn strategisch opgebouwd en richten zich op de eigen ontwikkeling van medewerkers en structurele optimalisatie van richtlijnen binnen de organisatie.

Onze trainingen zijn altijd maatwerk en sluiten naadloos aan op de veiligheid, gezondheid en vitaliteitsvraagstukken vanuit de organisatie!

Veilig werken is voor iedereen!

De veiligheid in een bedrijf gaat verder dan het hebben van een veiligheidsplan en blusapparatuur. Het gaat ook om je medewerkers. Elk bedrijf moet beschikken over goed opgeleide mensen, medewerkers die weten hoe ze veilig moeten werken en hoe ze moeten handelen in gevaarlijke situaties. Onze trainingen hebben als doel veiligheidsbewustzijn en bewustwording te creëren.

Een veilige werkomgeving is belangrijk voor iedereen. Ieder mens is uniek en heeft verschillende behoeften. Dit geldt ook voor afdelingen en functieprofielen. Wij bieden onze trainingen ook aan voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben tijdens de theorie en praktijk van diverse veiligheidstrainingen.

Wat leveren onze veiligheidstrainingen op? - Veilig werken - BOL training en advies

Wat leveren onze trainingen op?

Medewerkers hebben na de training inzicht in de risico’s en gevaren die de verschillende machines met zich mee brengen. Door de juiste balans tussen praktijkoefeningen en theorie voelen je medewerkers zich zelfverzekerder en zijn ze in staat er op de juiste veilige manier mee om te gaan.

Daarnaast is een groot gedeelte van onze veiligheidstrainingen CCV-Code 95 geaccrediteerd.

 

Veilig werken: CODE-95 trainingen

Een groot gedeelte van onze veiligheidstrainingen zijn CCV-Code 95 geaccrediteerd.

Deze training zal bijdragen aan competentieversterking en methodisch handelen van de beroepschauffeurs. Deelnemers krijgen na afloop van deze training zeven (7) registerpunten ter behoeven van hun CCV-code 95. Zo behalen de beroepschauffeurs de punten om hun registratie te behouden én trainen zij de waardevolle vaardigheden om succesvol om te gaan met veiligheid.

Veiligheidstrainingen

Waarborg de veiligheid binnen je bedrijf. Diverse trainingen komen in aanmerking voor CODE95. Dit staat middels een logo aangegeven.

VCA

Het veiligheidsbesef en bewustwording creëren, door het leren herkennen van gevaren en risico’s.

BHV

Leer hoe je een brand moet bestrijden, een ontruiming moet begeleiden en eerste hulp moet verlenen.

Veilig werken langs de weg

Dagelijks worden door deze medewerkers op verschillende plaatsen in het watergebied of langs de openbare weg werkzaamheden verricht.

Veilig werken met de heftruck

Deze training is geheel gericht op de beroepspraktijk, om veilig te kunnen werken met een vorkheftruck.

Veilig werken met de hoogwerker

Er zijn diverse soorten hoogwerkers waardoor de omgang ermee net iets anders is. De modellen en typen komen ook aan bod in deze trainingen.

Veilig werken met de autolaadkraan

Tijdens deze training worden alle aspecten van het veilig werken met een autolaadkraan besproken en tijdens het praktische gedeelte uitgevoerd, onder toezicht van een ervaren trainer.

Veilig werken met de motorkettingzaag

Het werken met een motorkettingzaag brengt diverse veiligheidsrisico’s met zich mee. De zaag draait snel en het hout kan zich onvoorspelbaar gedragen.

Veilig werken met de bosmaaier

Inzicht en praktische handvatten om met lastige situaties om te gaan en je eigen spanning te reguleren.

Veilig werken in besloten ruimte

Inzicht en praktische handvatten om met lastige situaties om te gaan en je eigen spanning te reguleren.

Fysieke belasting

Inzicht en praktische handvatten om met lastige situaties om te gaan en je eigen spanning te reguleren.

Rijoptimalisatie

Inzicht en praktische handvatten om met lastige situaties om te gaan en je eigen spanning te reguleren.

Klantverhaal

Zoals gezegd bieden wij onze trainingen óók aan voor alle mensen die kunnen werken maar daarbij wel ondersteuning nodig hebben.

Daarom organiseren wij de VCA training speciaal voor deze doelgroep niet in 1 of 2 dagen maar in meerdere dagdelen.

Organisatie

WVS

Soort training

VCA Basis

Training aanvragen?

Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen of meteen een training inplannen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

0165 518070rick@boladvies.nl

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.