Verhaal van

Dunea

6-daagse veiligheidstraining voor Dunea!

Veiligheidskundige dat is niet zomaar iets en dat word je ook niet zomaar. Als basis veiligheidskundige ben je de rechterhand en gesprekspartner van de hogere veiligheidskundige. Afgelopen periode hebben wij 8 medewerkers van DUNEA mogen opleiden tot Basis Veiligheidskundige. 

Basis Veiligheidskunde (BVK) waarin alle aspecten van veiligheidsrisico’s worden behandeld. Deze opleiding wordt in de markt ook Operationeel Veiligheidskundige genoemd.

 

'Juist de samenhang van theorie en praktijk zorgt ervoor dat de training meerwaarde heeft; de lesstof wordt herkenbaar, gaat uit het abstractieniveau, blijft door toepassing beter hangen en wordt uiteindelijk ook veel beter gedragen'!

De opleiding Basis Veiligheidskunde (BVK)

Een training van 6 dagen, met tussentijdse opdrachten en een kennisverdediging op het einde. Gedurende de training dagen kregen de deelnemers een uitgebreide basis op het vlak van veiligheid en gezondheid, gekoppeld aan de wetgeving, risicodomeinen, methode, techniek en met tussentijdse opdrachten toegepast op de werkpraktijk van DUNEA Duin en Water.

Tijdens de opleiding Basis Veiligheidskunde (BVK) worden alle aspecten van veiligheidsrisico’s behandeld. Deze opleiding wordt in de markt ook Operationeel Veiligheidskundige genoemd.

 

Een veiligheidstraining aanvragen!

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.