Kennis van

Enquête ondermijning

Even voorstellen…

Mijn naam is Stijn Palings en ik ben vierdejaars student Integrale Veiligheidskunde aan de Avans Hogeschool in Breda. Momenteel onderzoek ik voor mijn afstudeerstage in opdracht van BOL training en advies, hoe toezichthouders en handhavers weerbaarder gemaakt kunnen worden tegen verschillende uitingsvormen van ondermijnende criminaliteit.

Tijdens controles kunnen toezichthouders en handhavers op verschillende situaties stuiten zoals: agressie, geweld, gevaarlijke/giftige stoffen, chantage/omkoping etc. Om een veilige wekomgeving te creëren is het van belang dat medewerkers weerbaar zijn tegen dit soort situaties. Dit kan o.a. door het beschikbaar stellen van de juiste PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen), het hebben van de juiste plannen en protocollen of door het trainen van medewerkers op het gebied van veilig werken en emotie & agressie.

Om tot de juiste onderzoeksresultaten te kunnen komen heb ik o.a. een enquête opgesteld. Klik op de onderstaande link om de enquête in te vullen!

Enquête invullen!

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.