Verhaal van

Gemeente Noardeast-Frylân

Preventief Medisch Onderzoek

De gezondheid en vitaliteit van medewerkers zijn de sleutel tot een bloeiende gemeenschap, en Gemeente Noardeast-Fryslân streeft ernaar om juist dat te bereiken. Wij van BOL Training en Advies zijn trots en enthousiast om de handen ineen te slaan met deze gemeente om dit doel te verwezenlijken. Ons gezamenlijke initiatief begint met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voor de medewerkers van Gemeente Noardeast-Fryslân.

Vitaliteit begint bij een gezonde basis, en dat is precies wat we willen bereiken voor de medewerkers van Gemeente Noardeast-Fryslân. Door middel van het PMO willen we een helder startpunt bieden om aan de gezondheid en het welzijn te werken. Ons doel is om medewerkers de kans te geven om te begrijpen hoe het met hun gezondheid gesteld is en om hen te voorzien van de tools en informatie die ze nodig hebben om hun vitaliteit te verbeteren.

Onze aanpak is op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van deze gemeente te voldoen. We begrijpen dat elk individu anders is, en daarom hebben we een speciale vragenlijst ontwikkeld die rekening houdt met de verscheidenheid aan functies binnen de gemeente.

Met deze mooie en belangrijke check krijg je inzage in je eigen gezondheid!

Een maatwerkcampagne voor maximale betrokkenheid!

Om ervoor te zorgen dat elke medewerker op de hoogte is van het PMO en zich erbij betrokken voelt, hebben we extra nadruk gelegd op een maatwerkcampagne:

  • Op Maat Gemaakte Introductievideo: We hebben een video geproduceerd die specifiek is afgestemd op de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze video geeft een duidelijk overzicht van wat het PMO inhoudt en waarom het zo belangrijk is voor iedereen.
  • Banners op Zichtbare Plekken: Kleurrijke banners op strategische locaties binnen de gemeente dienen als dagelijkse herinneringen aan het PMO en het streven naar vitaliteit.
  • Tekst in het #WY Dagblad: In het #WY dagblad van de gemeente hebben we informatieve teksten geplaatst om het belang van het PMO te benadrukken en medewerkers aan te moedigen om deel te nemen.
  • Speciale Startbijeenkomsten voor de Buitendienst: We hebben bijzondere bijeenkomsten georganiseerd om de buitendienstmedewerkers te enthousiasmeren en te betrekken bij het PMO.

Op weg naar een gezondere toekomst.

Momenteel zijn we druk bezig met het uitvoeren van de health checks, en dit zal doorgaan tot december. Zodra deze checks zijn afgerond, zullen we Gemeente Noardeast-Fryslân voorzien van uitgebreide rapportages om vitaliteit binnen de organisatie te verbeteren.

Samen zullen we werken aan het bevorderen van welzijn, het voorkomen van gezondheidsproblemen en het creëren van een actieve en energieke gemeente.

Blijf op de hoogte voor meer updates over ons PMO-project en andere initiatieven die bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van Gemeente Noardeast-Fryslân.

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.