Verhaal van

Omgevingsdienst Brabant Noord

Een PMO, dé basis voor een vitale organisatie!

Met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) breng je in kaart hoe gezond en vitaal je organisatie is. Een vitale werkvloer is de ideale basis van succes! Wie zich gezond en energiek voelt, kan optimaal presteren en genieten van het leven. Buiten een vitaliteitsscan of uitgebreide fysieke check, is een PMO een goede manier om inzicht te krijgen, bewustwording te creëren en aandacht te geven aan vitaliteit binnen de organisatie.

En precies om deze reden zijn wij begin dit jaar gestart met het uitvoeren van een Preventief Medisch Onderzoek bij Omgevingsdienst Brabant Noord. De gehele organisatie heeft op vrijwillige basis deel mogen nemen aan een uitgebreid onderzoek naar zijn of haar gezondheid.

Zojuist het onderzoek gehad in Den Bosch bij de ODBN (complimenten voor wijze van onderzoek en gesprek!!!).
Ben helemaal blij met het onderzoekje van afgelopen maandag!

In 5 stappen samen met ODBN naar een succesvol Preventief Medisch Onderzoek!

Het preventief medisch onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen, zoals o.a. een krachttest, een klein bloedonderzoek d.m.v. een vingerprik, een BMI-meting en een digitale vragenlijst. Om een zo goed mogelijk beeld te creëren van de vitaliteit binnen ODBN hebben we door de inzet van diverse communicatiemiddelen in het voortraject gezorgd voor een zo hoog mogelijke opkomst bij zowel de digitale vragenlijst als de fysieke metingen.

  • Startbijeenkomst
  • Samenstellen van vragenlijstmodules
  • Het uitvoeren van fysieke metingen
  • Evalueren van de resultaten
  • Inzetten vervolginterventies
Lees meer over een PMO!

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.