Verhaal van

ZorgSaam!

Individuele coaching: Positieve mentale gezondheid op de werkvloer.

Steeds vaker ontstaat de vraag voor individuele coaching trajecten. Dat is ook niet zo gek, want er wordt veel van de medewerker gevraagd. Eerst kwam daar opeens corona, en moesten we met zijn alle hybride gaan werken. Nu ontstaat er druk door personeelstekorten. Hoe waardevol is het, dat een werkgever zoals ZorgSaam haar medewerkers ziet en ondersteund. Zo ook in het aanbieden van individuele coaching trajecten, met als doel “positieve mentale gezondheid op de werkvloer.” Win-Win. Het personeel dat er is, willen we in deze tijden graag duurzaam inzetbaar houden.

In 2022 gaat ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen de samenwerking aan met BOL training en advies. Er is veel gebeurd de afgelopen jaren. Vooral een impact op de zorg. Vitaliteit is daarom belangrijker dan ooit binnen ZorgSaam. En zo kwamen Tonny, adviseur vitaliteit binnen ZorgSaam, en Sophie van BOL training en advies met elkaar in gesprek. Het was heel inspirerend om te horen hoe veelzijdig het vitaliteitsaanbod vanuit ZorgSaam voor haar medewerkers was. Echter nam de vraag voor individuele coaching gesprekken steeds meer toe. Daar kon BOL training en advies, ZorgSaam in ondersteunen. Samen hebben we een pilot opgezet om individuele coaching trajecten op te starten, met als doel “positieve mentale gezondheid op de werkvloer”. Een coach vanuit BOL training en advies is steeds een dagdeel naar de locatie in Terneuzen gekomen, zodat zij de gesprekken met de medewerkers kon houden in hun vertrouwde omgeving.

Individuele coaching: positieve mentale gezondheid op de werkvloer - Klantverhaal ZorgSaam - BOL training en advies
Logo Zorgsaam - BOL training en advies

Wat heeft het opgeleverd?

Elk individueel traject is weer anders. De hulpvragen verschillen en daarmee de behoeftes ook. Maar wat over het algemeen hetzelfde zal zijn, is het resultaat: Een medewerker die weer scherp heeft hoe en welke handvatten helpen om hun doelen te behalen. BOL training en advies komt naar wens in-company om de trajecten doorlopen, maar we ontvangen medewerkers ook graag in het kantoor in Oud Gastel.

Lees meer over leefstijl coaching!

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.