Verhaal van

KWS Infra

De jaarlijkse veiligheidstrainingen voor KWS Infra

In het kader van ‘eigen veiligheid en gezondheid eerst’ volgen een groot aantal collega’s van KWS Infra B.V. Roosendaal en Sas van Gent jaarlijks diverse veiligheidstrainingen bij BOL training en advies.

Zo ook begin dit jaar. Tijdens de BHV herhalingscursus werd de kennis en vaardigheden uit de BHV basiscursus weer opgefrist. Dit deden we in een scenariogerichte en interactieve cursus van 1 dag per groep. Tijdens deze herhalingscursus fris je dus niet alleen jouw theoretische kennis op, maar leer je ook hoe en wanneer je welke handelingen toepast bij bepaalde calamiteiten.

 

Veilig werken met de heftruck

Deze training is geheel gericht op de beroepspraktijk, om veilig te kunnen werken met een vorkheftruck. Tijdens de training wordt veel geoefend in praktijksituaties, onder toezicht van een ervaren trainer.

Je leert om risico’s in te schatten en deze af te wenden. De theorie dient hierbij ter ondersteuning van de praktijkoefeningen. Het doel is om gevaarlijke situaties en dus ongelukken, als gevolg van ondeskundig gebruik van de heftruck, te voorkomen.

Een veiligheidstraining aanvragen!

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.