Samen veilig en gezond werken.

Omgaan met Emotie en Agressie

Professionele druk creëert complexe situaties, zoals boze burgers en agressieve teamleden; beheersing van emoties en agressie is essentieel.

Lees meer

Ambassadeur van de organisatie

Een ambassadeur van de organisatie bevordert positieve relaties en vertegenwoordigt de organisatie met enthousiasme en professionaliteit.

Lees meer

Het belang van een interventieteam

Een interventieteam bevordert veiligheid in diverse omgevingen door proactieve, strategische en flexibele aanpak, gericht op bescherming en stabiliteit.

Lees meer

Creëren van effectieve vaardigheden

Ontdek de impact van op maat gemaakte Emotie- en Agressietrainingen die medewerkers uitrusten voor doeltreffende reacties op emotioneel of agressief gedrag. Of het nu gaat om verpleegkundigen, KCC-medewerkers, buitendienstmedewerkers of Interventieteamleden, deze trainingen bieden essentiële tools.

De trainingen bevorderen zelfvertrouwen en leren deelnemers onderscheid maken tussen emotioneel en agressief gedrag, met inzicht in het reguleren van eigen emoties. Dit draagt bij aan een veilige werkomgeving met heldere afspraken en samenwerking. Na voltooiing zijn medewerkers in staat de-escalerend op te treden en collega’s zowel tijdens als na incidenten effectief te ondersteunen, waardoor teamvaardigheden worden versterkt voor een veiligere en positievere werkomgeving.

Realistische trainingen voor werkbare situaties

Onze trainingen worden uitgevoerd door een deskundig team van trainers en acteurs. Zij zijn de drijvende kracht achter het creëren van levensechte scenario’s, waardoor doelgericht trainen mogelijk is. Voor elke doelgroep bieden wij specifiek geselecteerde trainers, die de trainingen op maat maken en afstemmen op de behoeften van de deelnemers.

Onze trainers beschikken over uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, waardoor zij in staat zijn om medewerkers op effectieve wijze weerbaar te maken. Ons gezamenlijke doel is het streven naar veiligere organisaties door middel van realistische en impactvolle trainingen.

Organisatorische veiligheid

De Risico-Inventarisatie en -evaluatie is een essentiële eerste stap voor organisaties die nog niet zijn begonnen met het opleiden van personeel over ongewenst gedrag.

Het identificeert risico's, waardoor proactief beleid en maatregelen kunnen worden genomen.
Logo BOL training en advies

Advies op maat

Wij nodigen je uit om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze adviseurs, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

0165 518070eric@boladvies.nl

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.