Samen veilig en gezond werken.

Risico-Inventarisatie & -evaluatie (RI&E)

Met een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) breng je als organisatie op een gestructureerde wijze de veiligheids- en gezondheidsrisico’s in kaart.

Lees meer

Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA)

Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA) omvat stress, sociale belastingen en andere factoren die van invloed zijn op het welzijn van werknemers.

Lees meer

Het belang van de preventiemedewerker

De preventiemedewerker coördineert, implementeert en evalueert effectieve maatregelen voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Lees meer

Expertise, veiligheid en ondersteuning

Wij beschikken over jarenlange expertise in het aanpakken van veiligheidsvraagstukken binnen organisaties. Onze dienstverlening omvat niet alleen de uitvoering van de Risico Inventarisatie en Evaluatie, maar ook de begeleiding bij het opvolgen van het plan van aanpak. Daarnaast bieden we gespecialiseerde onderzoeken aan, zoals Psychosociale Arbeidsbelasting, ergonomie van medewerkers en onderzoek naar biologische agentia.

Samen met jou streven we naar een veilige en gezonde werkomgeving. Onze doelstelling is om jouw organisatie te ondersteunen bij het handhaven van optimale werkomstandigheden, waarin het welzijn van medewerkers centraal staat.

Toetsing van de RI&E - Risico Inventarisatie en evaluatie - BOL training en advies

Een deskundig team

Onze toegewijde veiligheidskundigen vormen de kern van ons team, met diepgaande kennis om (veiligheids)risico’s doeltreffend te beheersen. Als experts in het organiseren van veiligheid binnen organisaties bieden zij helder inzicht in zowel veilige als onveilige werksituaties. Onze professionals gaan verder dan advies over arbeidsomstandigheden en veiligheidsbeleid. Bij het identificeren van risico’s werken zij nauw samen met een breed scala aan specialisten, waaronder hogere veiligheidskundigen, arbeid- en organisatiedeskundigen, arbeidshygënisten, bedrijfsartsen, ergonomen en vertrouwenspersonen.

Vertrouw op ons ervaren team om jouw organisatie te begeleiden naar een veilige en gezonde werkomgeving.

De RI&E is uitgevoerd: Hoe houd je deze actueel?

Met de uitvoering van de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) heb je essentiële informatie verzameld over de risico’s in je bedrijf. Het is tijd om door te pakken! Gebruik het plan van aanpak om te bepalen welke risico’s prioriteit hebben en wanneer je ze moet aanpakken.

Onthoud dat een RI&E geen eenmalige actie is. Organisaties veranderen voortdurend, en daarmee ook de risico’s. Zijn er veranderingen in de werkomstandigheden of heb je geïnvesteerd in een nieuwe locatie? Dan moet je de RI&E herzien en aanpassen aan de nieuwe situatie. Zo zorg je ervoor dat jouw werkplek en die van je collega’s veilig en gezond blijft.

Contact opnemen

Samen aan de slag met de RI&E of wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

0165 518070eric@boladvies.nl
Inzetten op vitaliteit

Is de RI&E afgerond? Zet de volgende stap en investeer in een Preventief Medisch Onderzoek (PMO)!

Een PMO draagt bij aan het proactief waarborgen van de gezondheid van jouw medewerkers, het identificeren van potentiële gezondheidsrisico's en het bevorderen van een duurzame en productieve werkomgeving.
Logo BOL training en advies

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.