Samen veilig en gezond werken.

Preventief Medisch Onderzoek

Een Preventief Medisch Onderzoek biedt meerwaarde door vroegtijdige opsporing van gezondheidsrisico's en het bevorderen van welzijn op de werkplek.

Lees meer

Uitvoeren van werkplekonderzoek

Een werkplekonderzoek optimaliseert de werkomgeving, vermindert risico's en verbetert de tevredenheid en productiviteit.

Lees meer

Bewustwording door vitaliteitstrainingen

Vitaliteitstrainingen verhogen energie, verbeteren gezondheid en bevorderen veerkracht voor een gebalanceerd en productief leven.

Lees meer

Diensten voor een energiek werkklimaat

Bij ons kun je rekenen op uitgebreide ervaring in het bevorderen van vitaal werken binnen organisaties. Wij voeren Preventief Medisch Onderzoek (PMO’s) uit, verzorgen Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO’s), bieden vitaliteitstrainingen aan en voeren werkplekonderzoeken uit.

Onze focus ligt op het ondersteunen van jouw organisatie om een energiek werkklimaat te creëren. Of het nu gaat om het in kaart brengen van de gezondheid van medewerkers via PMO’s, het bevorderen van vitaliteit met gerichte trainingen, of het optimaliseren van de werkplek met grondige onderzoeken – wij streven naar het versterken van de algehele vitaliteit binnen jouw organisatie. Samen bouwen we aan een dynamische en gezonde werkomgeving waarin medewerkers floreren.

Meer continuïteit door vitaliteit - Vitaal werken - BOL training en advies

Deskundig team voor maatwerk in vitaliteit en veiligheid

Ons dynamische team bestaat uit deskundigen op het gebied van Arbeid en Organisatie (A&O), ergonomen, leefstijlcoaches, en meer. Met een landelijke dekking zijn wij in staat om op ieder vraagstuk omtrent vitaliteit en veiligheid in te spelen.

Vitaliteit is maatwerk, en daarom beschikken wij over specialisten met unieke expertise op diverse gebieden. Of het nu gaat om het optimaliseren van werkplekken, het uitvoeren van gezondheidsonderzoeken, of het implementeren van vitaliteitsprogramma’s; ons team staat paraat met de juiste kennis en ervaring.

Wij zijn jouw betrouwbare ‘vitaliteitspartner’, waarmee je direct toegang hebt tot essentiële informatie en gerichte interventies om de vitaliteit binnen jouw organisatie te optimaliseren. Onze missie is om je te assisteren bij het veiligstellen van de gezondheid en veiligheid van je medewerkers.

Aan de slag?

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw vitale organisatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

0165 518070rick@boladvies.nl

Van inzicht naar impact

  • Gezondheid optimaliseren
  • Risico’s anticiperen
  • Werkplezier vergroten
  • Verzuim verminderen
  • Productiviteit stimuleren

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.