Verhaal van

Enexis

De veiligheidsdag 2022

Via de website kwam er een aanvraag binnen voor het faciliteren van een workshop op de Veiligheidsdag 2022 van Enexis. We schakelen snel en we hebben de contactpersoon op de gewenste tijd gebeld. Om goed van dienst te zijn, nemen we de tijd om door te vragen. Zo ook bij  Enexis. De opdracht luidde een workshop te regelen gaande over het onderwerp “vitaliteit”. Immers,  vitale medewerkers dragen bij aan de veiligheid.

Tijdens het telefonisch kennismakingsgesprek, is er ook gelijk veel aandacht besteed aan het concreet uitvragen van de opdracht. Vitaliteit is een breed onderwerp, dus het is belangrijk dat de juiste onderwerpen worden aangesneden. Hier komt onze maatwerk aanpak aan bod. Om de boodschap goed over te brengen, is het belangrijk om rekening te houden met de doelgroep.

“Door de veelzijdige kennis binnen BOL training en advies, is er geen beperking in het veranderen van onderwerp”.
De veiligheidsdag 2022 - Klantverhaal Enexis Netbeheer - BOL training en advies
Logo Enexis Netbeheer - BOL training en advies

Flexibiliteit in onze kracht!

Na alles afgestemd te hebben, gingen we intern naar de tekentafel. Een leuke uitdaging, omdat de doelgroep zeer gemêleerd was en de vier vitaliteitspijlers aan bod mochten komen! Tijdens het presenteren van ons voorstel, zet de rest van de werkgroep er ook bij. Er bleek wat verdeeldheid te zijn over de invulling van de workshop. Met name door de verschillende onderwerpen, zou het te oppervlakkig kunnen blijven. Onze kracht zit hem in het luisteren en doorvragen. En zo kwamen we op het punt dat de hele workshop omgebouwd werd. Zelfs het onderwerp veranderde!

Van Vitaliteit naar Sociale Veiligheid. Inmiddels kenden we Enexis steeds beter en konden we dat implementeren in de inhoud van de workshop. Er bleek nog meer ingezoomd te mogen worden op een bepaald onderwerp: het maken van meldingen. Ook hier konden we in meegaan. Flexibiliteit is onze kracht!

Ga je binnenkort ook een veiligheidsdag organiseren?

Wij helpen je graag!

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.