Kennis van

RI&E-manager AenO fonds

RI&E-manager AenO fonds Gemeenten stopt in 2024.

Wellicht heb je het al gelezen. Het AenO fonds Gemeenten heeft aangegeven te stoppen met het aanbieden van de RI&E manager. De software die ingezet wordt om de RI&E uit te voeren, voldoet niet meer aan de eisen voor de toekomst. Het AenO fonds is druk bezig een geschikte Tool te vinden.

Geruststelling

Laten we beginnen met een geruststelling! Tot 1 januari 2024 kan men in de RI&E manager inloggen en blijven werken. Ook de rapportages en Plannen van Aanpak blijven benaderbaar.

 

RI&E manager AenO fonds Gemeenten stopt in 2024 - BOL training en advies

We blijven aangesloten

Door onze samenwerking met het AenO fonds blijven we continue op de hoogte van wat de ontwikkelingen zijn aangaande het vinden van een geschikte vervanger voor 1 januari 2024. Zodra wij meer weten, delen we dit uiteraard graag met jullie.

Door ons nauw contact met het AenO fonds blijven we continue op de hoogte van wat de ontwikkelingen zijn aangaande het vinden van een geschikte vervanger.

Een nieuwe softwareoplossing biedt kansen om voor in de toekomst te blijven voldoen aan de Arbowetgeving en als het zover is staan wij voor u gereed om de overgang naar de nieuwe RI&E tool efficiënt en snel te begeleiden.

Zodra wij van de ontwikkelingen meer weten, delen we dit uiteraard direct met jullie.

Mocht je toch nog meer informatie willen?

Neem contact met ons op!

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.