Vitaliteits Trainingen

Preventief Medisch Onderzoek

Een PMO is een onderzoek dat gericht is op het voorkomen van gezondheidsproblemen. Hierbij worden zowel de fysieke als mentale aspecten van uw gezondheid in kaart gebracht, zoals uw bloeddruk, cholesterolgehalte, BMI, maar ook uw stressniveau en mentale veerkracht.

Het mooie van een PMO is dat het altijd op maat wordt gemaakt en afgestemd is op uw persoonlijke situatie. Hierdoor kan het PMO gerichte informatie opleveren over zowel uw fysieke als mentale gezondheid, wat u in staat stelt om gerichte acties te ondernemen om uw gezondheid te verbeteren.

Een PMO biedt vele voordelen. Zo kan het bijdragen aan het voorkomen van gezondheidsproblemen en arbeidsgerelateerde klachten, waardoor de duurzame inzetbaarheid van werknemers wordt vergroot. Bovendien kan een PMO bijdragen aan een gezonde en productieve werkomgeving, doordat het ziekteverzuim kan verminderen en de productiviteit kan verhogen.

Werkplekonderzoek

Een werkplekonderzoek is een grondige analyse van de werkplek en werkhouding van de medewerkers.

Een werkplekonderzoek wordt uitgevoerd door een deskundige op het gebied van ergonomie. Door middel van een werkplekonderzoek kunnen potentiële klachten worden geïdentificeerd en kunnen aanbevelingen worden gedaan om deze problemen op te lossen. Enkele voordelen van een werkplekonderzoek zijn:

  • Het kan helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten die worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of door het werk zelf.
  • Met een ergonomisch verantwoorde werkplek kan je efficiënter en comfortabeler werken, wat leidt tot een hogere productiviteit.
  • Een werkplekonderzoek kan helpen om klachten te voorkomen die veroorzaakt worden door een verkeerde werkhouding of een onjuist gebruik van apparatuur.

Vitaliteitscoaching

Door het aanbieden van vitaliteitscoaching investeer je als organisatie in de gezondheid en het welzijn van de medewerkers. Hierdoor voelen de medewerkers zich gewaardeerd en gesteund, wat bijdraagt aan hun motivatie en betrokkenheid bij de organisatie.

Maar niet alleen je medewerkers profiteren van vitaliteitscoaching, ook de organisatie zelf. Medewerkers die gezond en energiek zijn, hebben minder vaak last van ziekteverzuim en zijn productiever op de werkvloer. Daarnaast zorgt vitaliteitscoaching voor een positieve werksfeer en een hogere werktevredenheid.

Onze coaches zijn gespecialiseerd in het begeleiden van medewerkers naar een gezonde en energieke levensstijl. We kijken naar de individuele behoeften en wensen van je werknemers en bieden op maat gemaakte coaching aan. Hierbij focussen we niet alleen op fysieke gezondheid, maar ook op mentale en emotionele gezondheid.

Vitaliteitstrainingen: vitaliteit op de werkvloer

Door het organiseren van vitaliteitstrainingen kun je een positieve impact maken op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van je medewerkers.

Onze vitaliteitstrainingen zijn speciaal ontworpen om medewerkers bewust te maken van hun fysieke, emotionele en mentale knoppen. Door het versterken van deze knoppen kunnen medewerkers beter omgaan met stress, hun energie verhogen en betere prestaties leveren op het werk.

Onze deskundige trainers bieden workshops en trainingen op maat gemaakt voor jouw organisatie en team. Van bureauryoga tot een voedingsworkshop, we bieden een breed scala aan trainingen die gericht zijn op verschillende aspecten van vitaliteit. Met praktische tips en oefeningen die medewerkers kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden, helpen we medewerkers om hun vitaliteit te verhogen en hun welzijn te verbeteren.

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.