Kennis van

Vooruitblik op veiligheid en gezondheid in 2024!

Zijn je medewerkers voorbereid op de verharding van de huidige maatschappij?

Met onze op maat gemaakte Emotie- en Agressietrainingen ben je als medewerker goed toegerust om adequaat te reageren in situaties met emotioneel of agressief gedrag. Of je nu verpleegkundige in een ziekenhuis, KCC-medewerker, buitendienstmedewerker, of lid van een Interventieteam binnen de gemeente bent, deze trainingen geven je de tools die je nodig hebt.

Meer informatie over de training!

 

Maakt jullie buitendienst gebruik van elektrisch gereedschap?

Bij het hanteren van elektrisch gereedschap met lithiumbatterijen in de openbare ruimte dienen buitendienstmedewerkers specifieke veiligheidsmaatregelen te volgen. Opslag, gevoeligheid voor brand, oplaadinstructies en verzekeringsaspecten moeten worden opgenomen in de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RIE). Zorgvuldige instructies voor batterijoplaadprocedures moeten worden geïntegreerd, waarbij aandacht wordt besteed aan brandpreventie en verzekeringsoverwegingen.

Aan de slag!

In 2024 een PMO uitvoeren? Bekijk onze maatwerk aanpak en download de brochure!

Gezondheidsrisico’s op de werkplek beperken zich niet alleen tot het werk zelf; de leefstijl van je werknemers is eveneens een sleutelfactor voor gezond en veilig werken. Leefstijlkeuzes zijn persoonlijk, maar als werkgever kun je jouw werknemers voorzien van inzichten in hun gezondheid en hen motiveren om proactief te werken aan een gezondere levensstijl. Door te investeren in de gezondheid van je werknemers met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), kun je uitval voorkomen.

Brochure downloaden

Trots op deze samenwerkingen

Een selectie van onze klanten.